dobrej nocy
[O2] Jak wyciągnąć tylną popielnicznę z JumboBoxa ?
Zwiń
X
-
elektor, delikatnie pociagając do siebie
tam jest zawias i element plastikowy ktory stanowi prowadnicę i łoże tego zawiasu
poza tym mozesz delikatnie rozgiąć obudowę palcami :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Ale "delikatnie pociągając" CO? Te "drzwiczki" popielniczki ?Zamieszczone przez piotrek_gdyelektor, delikatnie pociagając do siebie
tam jest zawias i element plastikowy ktory stanowi prowadnicę i łoże tego zawiasu
poza tym mozesz delikatnie rozgiąć obudowę palcami :wink:
Generalnie chcę wymontować całość nie tylko drzwiczki.
Komentarz
-
-
trzeba to było od razu napisaćZamieszczone przez elektorGeneralnie chcę wymontować całość nie tylko drzwiczki
masz temat jak montuje sie Jumboboxa, więc poświęć chwilkę i go przeczytaj
[ Dodano: Czw 28 Mar, 13 12:51 ]
a jeszcze jakis element tam się obraca poza nawiewami?Zamieszczone przez elektorAle "delikatnie pociągając" CO? Te "drzwiczki" popielniczki ?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
elektor, musisz delikatnie podwazyć boki na górze tam gdzie są kratki nawiewów (czymś cienkim, ja to robiłem płaskim śrubokretem żeby nie poodkształcac plastików) i calość wyciagasz bo jest na zatrzaskach. Potem tylko dwie śruby u góry i dwie na dole (są wkrecone z boku) i masz wszystko zdemontowane
[ Dodano: Czw 28 Mar, 13 14:35 ]
O tu ci zaznaczyłem gdzie podwarzyć
Załączone pliki
Komentarz
-
-
Dzięki !! Dokladnie na taką odpowiedz czekałem.Zamieszczone przez maxpaynemmelektor, musisz delikatnie podwazyć boki na górze tam gdzie są kratki nawiewów (czymś cienkim, ja to robiłem płaskim śrubokretem żeby nie poodkształcac plastików) i calość wyciagasz bo jest na zatrzaskach. Potem tylko dwie śruby u góry i dwie na dole (są wkrecone z boku) i masz wszystko zdemontowane
Komentarz
-
-
ja mam troszke inny problem , ale by nie zasmiecac napisze tutaj , powitac
generalnie podlokietnik mozna regulowac w kilku wysokosciach. I tak bylo do czasu , teraz dziala na zasadzie 0-1 , albo podniesiony albo najnizej, nie mam mozliwosci owej regulacji na zadana wysokosc . Dzieki wczesniejszym instrukcjom , dobralem sie do bebechow, i ukazal sie taki oto widok , mam nadzieje ze zdjecie mi przejdzie. Czy te widoczne zabki mogly sie "stepic" ? czy bialy plastikowy element powinien sie zaczepiac o widoczne dwa bolce przy srubach ? u mnie sie wszystko nad wyraz elegancko slizga , nic o nic nie zaczepia ... z drugiej strony oczywiscie zawias wyglada tak samo , i tak samo sie zachowuje . czy da rade cos dlubnac, czy do wymiany jest caly element/mechanizm ? dziekuje z gory za wszelkie poradyZałączone pliki..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-

Komentarz